Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 472 wijnen
https://winelist.nl/media/cache/resolve/16x9_thumb/media/image/article-overview/Manor%2520House%2520002.jpg

Boschendal Collections

Boschendal (sinds 1685) is het beroemdste wijnhuis van de Kaap en maakt wijnen van wereldklasse. Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Deze magnifieke winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek.
 
Boschendal Sommelier Selection
Al meer dan 350 jaar maken eten en wijn een belangrijk deel uit van het dagelijkse leven van Zuid-Afrikanen. Als onderdeel van het 330-jarig jubileum van Boschendal dit jaar, heeft het huis een nieuwe serie wijnen gelanceerd, de 'Boschendal Sommelier Selection'. Deze 4 wijnen zijn speciaal gemaakt om thuis van te genieten in de combinatie met eten. De Boschendal Sommelier Selection heeft een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. De wijnen laten zich, net als de Zuid-Afrikanen doen, bij voorkeur genieten in goed gezelschap van familie of vrienden. De Boschendal Sommelier Selection wijnen zijn nu voor een aantrekkelijke prijs te bestellen, van € 13,25 voor € 10,95 per fles. 
 
Boschendal Elgin Collection
Boschendal heeft ook wijngaarden in de koelere Elgin Vallei in het Zuid-Oosten van de Kaap, een relatief nieuw wijnbouwgebied, waar Sauvignon Blanc, Chardonnay en Pinot Noir uitstekend rijpen. Een perfect gebied voor elegante topwijnen die zich kunnen meten met de wereldtop. Boschendal Elgin Chardonnay is al meerdere malen verkozen tot de absolute winnaar van het prestigieuze International Wine Challenge. Zo won deze wijn voor de 2015 & 2016 oogst een prijs voor de beste Chardonnay van Zuid-Afrika, maar ook jaargang 2018 won deze prijs voor de beste Chardonnay van Zuid-Afrika met maar liefst 96 punten! De Elgin Chardonnay is fantastisch, maar probeer ook zeker de Sauvignon en Pinot Noir uit de Elgin Vallei. Wij geven u de mogelijkheid deze Elgin collectie aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs.