Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 525 wijnen
21-Privada-beste-Argentijnse-wijn.jpg

Privada: beste Argentijnse wijn

David Bonomi, bekend om zijn, talent, toewijding en deskundigheid, is een van de nieuwe generatie wijnmakers die wijnland Argentinië op de kaart heeft gezet. Samen met zijn collega’s bij Bodega Norton laat hij zien dat hier wijnen geproduceerd worden die zich kunnen meten met de wereldtop. 

Dat is niet onopgemerkt gebleven. De experts en wijnschrijvers waarderen de superieure kwaliteit van zijn wijnen met vele awards en hoge punten.

"Friendly, popular and charming, David Bonomi never stops smiling. And smile he should. His single-terroir Malbecs and red blends are exemplary and his whites are getting better with every vintage."
→ Best scorende wijn: de Privada ←
De naam Privada refereert aan de privé wijn van de familie die voorheen alleen werd gedronken met goede vrienden en familie. Gelukkig kunnen wij in Nederland er nu ook van genieten, want wat een wijn is dit! 

Privada 2015
Een perfecte blend van Malbec, Cabernet Sauvignon en Merlot. Deze druiven groeien op zeer hoog gelegen wijngaarden in het topgebied van Argentinië: Luján de Cuyo. De wijn rijpt 16 maanden op Frans eikenhout en vervolgens nog een jaar op fles. Dit resulteert in een krachtige smaak, vol fruit en mooie houttonen. Perfect bij steaks. 
 
Met wel 7! awards voor de 2015 oogst is dit een wijn die niet mag ontbreken in je wijncollectie. 

gerelateerde blogs

77 blogbanner vooruitblik 2021

Investeren in wijn: 2021

In deze blog leest u informatie over de vijf wijntrends voor het jaar 2021.

24 Clos Apalta 2016

Clos Apalta 2016: 'One of finest Clos Apaltas of all time'

Deze wijn én prachtige winery in de net zo mooie de Colchagua vallei, toont aan dat de Chileense wijnen zich kunnen meten met all topwijnen.

34 Tormaresca Calafuria Italies beste rose

Tormaresca Calafuria: Italië's beste rosé

Eén van de best bewaarde geheimen van Italië is Puglia; de hak van de Italiaanse laars. Met zijn prachtige landschap gevormd door de zee.

CastellodellaSala wijnkelder

Magnums

Een magnum fles wijn geeft elke feestelijke gelegenheid een extra dimensie.