Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 525 wijnen
90 Robert Parker
João Portugal Ramos
Vila Santa Red
2019
Herkomst: Portugal, Alentejo
Druif: Aragonez, Overig, Trincadeira
Licht en fruitig rood, Elegant, rijp fruit, bramen, spicy
João Portugal Ramos is een icoon in de Portugese wijnwereld. En met 900 hectare aan wijngaarden hebben ze de mogelijheid om de beste plekken uit te zoeken voor hun wijnen. Al jarenlang is de Vila Santa een veelgevraagd glas wijn door zijn toegankelijke maar toch krachtige karakter. Alentejo op z'n best!
€ 8,95 | 75cl
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Zeer rijpe fruitgeuren in de neus die perfect samengaan met de kruidige tonen. Een elegante maar volle wijn met zachte tannines.

Joa
Wijnkaartnaam João Portugal Ramos Vila Santa Red
Land Portugal
Regio Alentejo
Jaargang 2019
Druif Aragonez, Overig, Trincadeira
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 16 - 18°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs De Vila Santa Reserva is dol op lamsvlees, worsten en pittige sauzen
Sluiting Kurk
Smaak Licht en fruitig rood
Alcohol 14%
Portugal, Alentejo - Beiras - Douro- Vinhos Verdes
Dit familiebedrijf uit Alentejo (gelegen ten oosten van Lissabon) maakt in diverse delen van Portugal bijzonder mooie wijnen. Deze worden voornamelijk geproduceerd van lokale druiven en kenmerken zich door een internationaal zeer gewaardeerde stijl: zuiver, elegant, fruitig en met verrassend frisse zuren.
 
Dé referentie van Portugese wijnen 
João Portugal Ramos is een echte icoon in de Portugese wijnwereld en is bijzonder vaak onderscheiden voor zijn wijnen en zijn precieze manier van wijn maken. Zijn doelstelling is dan ook om dé referentie te zijn voor Portugese wijnen op internationaal niveau. Men zet hoog in op het gebied van kwaliteit van de wijnen, met veel respect voor de natuur. Zo zijn bijvoorbeeld de wijngaarden biologisch gecertificeerd en worden natuurlijke resten hergebruikt voor bemesting. Kortom; gewaardeerde wijnen welke door vakkundige wijnmakers op een duurzame manier worden geproduceerd. 
 
João Portugal Ramos
90 punten - Robert Parker (oogst 2015)

Anderen kochten ook